Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jak se staráte o svou pleť? Co na ni používáte? Jakou kosmetiku? A máte oblíbenou nebo kupujete pleťové krémy podle ceny v obchodě?
Tenhle tip mám od známé lékárnice už dlouho a opravdu to tak je ;) koukněte na https://betaderm.cz/ mají tam hezky vysvětlené jeho účinky
Hele, to je super, ale mě osobně třeba lékárenská kosmetika vůbec nesedne... :/
Musím teda říct, že jsem ji taky zkoušela a taky mi nějak nesedla. Nenadchla... Takže já kupuju tu iuvenio, s tou jsem spokojená moc.
Co bys doporučila od iuvenio. Já jsem se koukala na jejich web a oni mají opravdu moc hezkou nabídku. Tak tápu, co koupit...
Ten anti age krém mají bezvadný. Jako troufám si tvrdit, že jsem lepší kosmetiku a přímo antiage krém neměla.
Jaký ti je přesně ten antiage krém? :) Mají toho docela dost, tak abych věděla přesně, jaký vybrat.
Doporučuju českou veganskou kosmetiku Iuvenio, má inovativní složení a já se díky ní zbavila vrásek a krásně se mi zpevnila a rozjasnila pleť :)
Já se snažím používat kvalitní kosmetiku, protože mi záleží na tom, abych měla pleť dobře hydratovanou a chráněnou. Momentálně mám skvělou zkušenost s Pleťovým krémem Plumerie https://www.puaree.cz/pletova-kosmetika/pletovy-krem-plumerie/. Má příjemné složení, které pleť vyživí, hydratuje a pomáhá ji udržet jemnou. Navíc obsahuje přírodní ingredience, což je pro mě velké plus, podle toho jsem si tento krém vybrala :) Co se týče výběru, dřív jsem se řídila hlavně cenou, ale teď už se soustředím na kvalitu a složení :)
Dobrý večer, dáte mi doporučení na dobré hydrogelové polštářky pod oči, které rozjasní a zmizíkují kruhy a váčky?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.