Holky, jak pečujete o svou pleť? Co všechno kupujete a používáte? A jak často jí věnujete péči?
A je něco konkrétního co by si mi tady od té značky doporučila?
Z cosibella si objednávám pleťovou péči od skinTra, ale mají tam mnohem víc zajímavých značek jako je třeba Medik8 nebo iUnik atd :)
Používám od nich právě kosmetiku na pleť, a potom doplňky pro vlasy nehty a pleť a opravdu mi to moc pomohlo.
Zamilovala jsem si to jejich kyselinové tonikum po kterém se mi akné krásně zhojilo a hlavně mi nevysušuju vůbec pleť, jako ostatní tonika :) https://cosibella.cz/cs/products/skintra-brightoner-kyselinove-tonikum-9-pro-celorocni-pouziti-100-ml-4988?query_id=2
Ahoj holky, taky bych potřebovala něco na pleť. Jaké krémy používáte? A ta kosmetika od venira.cz je přírodní?
Já užívám ENERGYflex Collagen, pleť se mi po něm hodně zlepšila, stejně tak vlasy, nehty atd :-)
Přemýšlím nad vyplněním vrásek na estetické klinice, byl jste někdo? Jakou s tím máte zkušenost?
DanickaKa: Já si nechala vrásky vyplnit na klinice ABClinic v Praze a s výsledku jsem úplně unešená navíc tam mají úžasný přístup a teď i 10% slevu ;-)
TanaH: koukám na to složení a líbí se mi, že je to účinný i na imunitu, klouby atd. zkouším objednat, jsem zvědavá na výsledek, díky za tip :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.