Ahoooj :) Přátelé, s manželem se chystáme na IVFko. Nevím ale, kam zajít. Chci fakt kvalitu a profesionální péči a samozrejmě hlavně co nejvyšší šance na úspěch. Koukala jsem se na https://www.ivf-zlin.cz/. Podstoupila jste zde některá IVFko? Jak jste byly spokojené?
Klinika ivf Zlín patří mezi nejznámější a nejúspěšnější kliniky, proto jsem si ji taky vybrala :) hodnocení naprosto odpovídá, takže si stačí projít diskuze, kde se o klinice dozvíš o dost víc mně to ve výběru taky pomohlo :)
A ty jsi byla jen na te IVF klinice Zlín? Nebo jsi před tím byla i jinde?
Nebyla jsem jinde vzhledem k tomu, že tato klinika je na tom opravdu nejlépe :)
Taky se tady na tu kliniku www.ivf-zlin.cz chystám, protože na ni čtu velmi dobrá hodnocení a hodně z vás tady bylo spokojených a všechno proběhlo v pořádku.
Tak my jsme tam už objednani. Jako zatím ta IVF Klinika Zlín na mě plsobí hodně dobře. Velmi pozitivně. Jejich přístup je moc fajn. Tak držte palce :)
Není se čeho bát :) jsou tam profíci a cokoliv ti bude nejasného, tak se ptej ;)
Zeptám se jestli nevíte jestli je vajíčka jít možné darovat víckrát ? Samozřejmě s odstupem času :)
Jojo, lze to :) S odstupem času samozřejmě, ale lze to :)
holky taky se chci zeptat na kliniku www.ivf-zlin.cz jaké máte zkušenosti a jestli jste byly s jejich přístupem spokojené
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.