Dobrý den, jsem asi měsíc po třetím porodu a trápí mě drobná inkontinence. Máte někdo podobou zkušenost? Co s tím dělat?
Zkuste Aniball INCO - mě na inkontineci skvěle zafungoval, ale je potřeba s ním cvičit pravidelně a hlavně dobře. Na jejich stránkách najdete přesný návod, jak Aniball používat a jak správně cvičit.
Zdravím, to je prosím nějaký balónek? Jak se s ním cvičí a na co si třeba dát pozor, napíšete?
Jde o trénink svalů pánevního dna, který společně se správným dýcháním, posilováním a relaxací, dohromady skvěle funguje. Balónek se zavádí do pochvy, ale není to nic nepříjemného, jde jen o to, dělat to dobře. Do pár týdnů máte ale klid, tak jsem to aspoň měla já. Tady máte odkaz na jejich stránky www.aniball.cz/aniball-inco-pouziti
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.