Ahoj holky, mohly byste se pochlubit s vašimi úspěchy při hubnutí? Co se vám osvědčilo? :) Díky čemu jste opravdu zhubly?
Mě opravdu pomohla dieta z nupo.cz Zkoušela jsem kde co, ale tahle dieta mi opravdu pomohla a konečně jsem viděla nějaké výsledky :-)
Momentálně jsem ve fázi zpevňování a vyhlozování pokožky, takže jsem na Aether klinice pečená vařená, abychom to do léte stihly
Aby se mi konečně začalo dařit hubnout, tak jsem si pořídila chytré hodinky. hodinky díky kterým zase pravidelně cvičím. Pořídila jsem https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna-s-kovovym-trpytivym-reminkem-silikonovy-reminek/ Hlavní výhodou těchto hodinek jsou jejich sportovní funkce. Integrované senzory sledují srdeční tep, kroky, ušlou vzdálenost, spálené kalorie a další údaje relevantní pro fyzickou aktivitu. Tato data jsou následně zpracována v mobilní aplikaci, kde uživatelé mohou sledovat svůj pokrok a nastavovat si individuální cíle.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.