Dobrý večer, prosím poradíte, jak na detox organismu? Co se Vám osvědčilo a co opravdu funguje?
Výborné jsou bylinné tobolky Lymfogreen od Green idea. Skvěle fungují jako podpora lymfatického systému, na vylučování přebytečné vody z organismu a taky podporují trávení a metabolismus tuků a cukrů.
Moc děkuji za doporučení, napíšete ještě prosím, kde bych tyto tobolky mohla objednat na internetu?
Ano, já je objednávám přímo na stránkách značky, tady máte přímo odkaz www.greenidea.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/61091-lymfogreen
Máte někdo zkušenost s medicináními houbami? Jaké užíváte a od koho je koupit aby byly opravdu účinné a kvalitní? Děkuju za rady
tak mně jednoznačně nejlepe funguje kombinace chlorelly a ječmene. jsem pravidelný odběratel u green ways :) takže mám výhodnější balíčky 3+1 a perfektní. ve zkratce - mám lepší plet, bez akne, ekzemy pryč a hlavně bříško, odvodnila jsem se a mám několik cm pryč :)
Ahoj, mně se na detox osvědčilo kombinovat více přístupů – například lehkou stravu bohatou na vlákninu, dostatek tekutin, zelené čaje nebo bylinkové směsi. Skvělým doplňkem jsou také Schindeleho minerály - https://www.kamennezdravi.cz/leciva/schindeleho-mineraly-400g-v-plechove-doze/, které přirozeně podporují očistu těla díky obsahu přírodních minerálů a jejich detoxikačním účinkům. Osobně jsem se s nimi cítila dobře a taky jsem pocítila lepší trávení :)
Dobrý večer, co se týče detoxikace organismu, já osobně mám skvělé zkušenosti s Chlorellou a zeleným ječmenem od Green Ways https://www.gw-int.net/kategorie/zelene-potraviny. Obě tyto přírodní potraviny mají silné detoxikační účinky a pomáhají pročistit tělo od škodlivin. Chlorella je známá svou schopností vázat toxiny a podporovat zdraví jater, což je klíčové při detoxu. Zelený ječmen zase podporuje imunitu a celkovou vitalitu, čímž zlepšuje celkové zdraví.Ječmen i chlorellu snadno začlenit do každodenní rutiny a skvěle podporují tělo při očistě. K tomu doporučuji pít hodně vody a jíst vyváženou stravu, abyste podpořili celý proces detoxikace.
Mně se hodně osvědčil tenhle doplněk stravy na detoxikaci https://chromozoom.cz/doplnky-stravy/detoxify-26/ výborně se vstřebává a obsahuje extrakty z bylin, medicinálních hub, vitamíny, minerály. Zkusila jsem toho hodně a s tímhle teprve konečně cítím, že to pomáhá.
Ahojky, na detoxikaci organismu se mi osvědčila kombinace zdravé stravy, dostatku tekutin (ideálně čistá voda nebo bylinkové čaje) a přírodních doplňků stravy. Pak jsem si taky oblíbila Schindeleho minerály, které obsahují množství minerálů a stopových prvků, takže tělu pomáhají zbavovat se škodlivin, podporují trávení a celkově nastartují přirozené detoxikační procesy :) Tady tento doplněk je opravdu všestranný :) Doporučuji na něj kouknout :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.