Ahojky holky :) Dotaz... Byla některá z vás darovat vajíčka? Kde jste byly? Slyšela jsem, že je to docela zdlouhavý proces. Jak to teda ve skutečni je?
Já jsem na IVF Klinice Zlín byla a byla jsem teda spokojená moc. Oni jsou tam tak milí. Toto jsem se bála nejvíc - aby tam byli hodní, milí a vstřícní. A tady teda jsou.
Holky, díky moc všem, že jste se zapojily. Já jsem si to celé prošla, ještě jsem se dívala na net na recenze a zkušenosti a musím teda říct, že ta IVF Klinika Zlín je super. Mají perfektní kompenzační program. Už jsem se tam objednala.
Tak to je super. Kdy tam jdes? Nebo jsi tam už byla? Jak to tam na tebe působí?
Jako myslíš, jak na mě působí IVF Klinika Zlín? No, já osobně jsem tam spokojená maximálně. Mám zkušenosti i z jiných klinik, ale to se nedá srovnat. Taky jsou opravdu profíci, milí, empatičtí :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.