Ahojky holky :) Dotaz... Byla některá z vás darovat vajíčka? Kde jste byly? Slyšela jsem, že je to docela zdlouhavý proces. Jak to teda ve skutečni je?
a ty jsi už darovat byla? a taky v tom Zlíně?
Holky, s IVF Klinikou Zlín máme ty nejlepší zkušenosti. Nebyli jsme tam v souvislosti s darování, byli jsme tam kvůli IVF, ale spokojenost maximální :) Doporučuju. Určitě tam budete spokojeny i v souvislosti s darováním :)
já jsemna klinice ivf Zlín byla, můžeš si tam i zajít nebo zavolat, všechno ti řeknou
byla si tam darovat? já tam taky byla a souhlasím, je tam výborný přístup
a s žádnou negativní zkušeností ste se zatím nesetkaly?
Darování vajíček je super věc. Fakt prospěšná. Děkuju všem holkám, co darovat byly nebo se chystají...
já osobně zatím ne, ale zkus mrknout na ty jejich stránky www. ivf-zlin.cz nebo se tam stav a zeptej se, oni ti určitě všechno řeknou
takže nikdo nemáte s darováním negativní zkušenost?
Ta https://www.ivf-zlin.cz/ má opravdu výborná hodnocení a úspěšnost. Já se tam chystám na IVFko :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.