Malé se dělají takové suché místa na obličeji, narazila jsem na BetaDerm krém, máte někdo zkušenost?
BetaDerm určitě doporučuju, já ho kupovala na opruzeniny a moc nám pomohl, teď ho používám i na suchou nebo podrážděnou kůži, vždycky rychle pomůže a je šetrný takže výborný i pro nejmenší
Moc děkuju za reakci, zkusíme ho
Není za co, já na něj nedám dopustit
Co používáte u dětí na atopickou pokožku? Máte prosím zkušenost co je na to nejlepší?
Trvalo to dlouho, než se mi podařilo najít olejíček, který by malému pokožku nedráždil. Kupuji dětský olej, který je 100 % přírodní s organickými ingrediencemi. Opravdu hodně to pomáhá.
Poradíte mi, kde ho mohu sehnat? Jestli jste ho koupila normálně v lékárně nebo někde speciálně?
Já se také snažím pro celou rodinu kupovat pouze přírodní kvalitní kosmetiku. Pro malého také kupuji olej, který je 100% přírodní https://www.litlolo.cz/detsky-olej-na-suchou-a-atopickou-pokozku-100-ml-e101550.htm
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.