Holky, dáváte dětem nějaké vitamíny na podporu imunity? Pokud ano, jaké a od koho?
Jojo je fakt dobrej, není zač
Posilujete imunitu dětí nějakou přírodní cestou?
Ano Kouzelné kapky nebo sirup 14 bylin používáme.
Ja davam detem pangamin. Kupuji ho v tabletkach, zapiji vodou nebo stavou a pohoda. Je to prirodni a za me idealni volba. S nemocema problem nemaji.
S tím souhlasím, taky si ho nemůžu vynachválit,budu ho i pro babi a dědu kupovat na vánoce, ať i jim zdraví slouží
A co nějaké super potraviny, kupujete a užíváte pravidelně?
Já kupuji tenhle vitamín C https://www.notino.cz/galmed/vitamin-c-lipozomalni-doplnek-stravy-pro-podporu-imunity-snizeni-miry-unavy-a-vycerpani/. A od té doby nejsem tolik nemocná.
O lipozomálním vitamínu C jsem slyšela, ale nezkoušela. Funguje dobře? Je v tom nějaký rozdíl oproti jiným?
J8 dětem dávám pravidelně funkční čokoládu, která obsahuje bylinky a kvalitní belgickou čokoládu. Bohužel nic jiného do nich nedostanu a jsem ráda, že funkční čokoládu vymysleli :-D.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.