Maminy, dcera za mnou přišla, že by k vánocům chtěla clip in vlasy... no, jako klidně, jen ja jaksi nevím, o co jde. Resp. jako jo, našla jsem si o co jde, ale nevím, kde koupit, aby to byla kvalita. Ani co vybrat... Budu ráda za info.
Hele, jak se ty clipy nasazují? A nejsou ty spoje vidět?
Já mám naštěstí syna ještě malého, takže je na mě, co mu pořídím. Maximálně se řídím tím, s čím si doma nejvíce hraje. Třeba letos u nás doma frčelo lego! Já jsem si zase od manžela přála nějaké pěkné vybavení do kuchyně. Prý ho sehnal tady: https://www.greenmat.cz/Doplnky-do-kuchyne-c159_146_2.htm. Byla jsem opravdu nadšená!
Co se týká originálního dárku, nedávno jsem potěšila mamku dárkovým poukazem od www.onglazz.cz.
Krásná záležitost, takto designově zpracovaná fotka se mi moc líbí.
Líbí se mi, že opravdu pasuje do každého interiéru a že si desku můžu navrhout podle sebe.
Dobrý den,máte někdo zkušenosti s koupí advetního kalendáře pro malé děti?
Já si určitě desku s fotografiií z naší dovolené ještě doplním oblíbeným spotify.
Zrovna mám jeden vyhlídnutý a chystám se ho koupit.
A co je to přesně za kalendář?Ráda se na něj podívám a třeba ho také koupím.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.