facebook
Dobrý podvečer, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Vánoce

První příspěvek v tématu Vánoce
Miniee | 09.12.2019 20:23 | Vánoce | ID: 25932
Miniee

Holky, pomoooc… Vanoce na krku, deticky vyreseny, ale co pro prarodice? Teda hlavne pro babi? :( Nějaké vitamíny? Nebo já nevím už :(

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
bobina | 10.12.2022 17:27 | ID: 40463
Kozlickova

No a nechutnalo by ji třeba něco pálivého? Co takhle třeba pálivé omáčky od thechillidoctor.cz? Kdo má rád zajímavé chutě, tak tohle je super

Karolinka95 | 19.12.2022 13:08 | ID: 40828
Kozlickova

Já jsem koupila mamce udělala takový pečující balíček od Denatury, protože se o sebe ráda stará, tak věřím, že bude mít radost, protože ty jejich séra jsou fakt něco https://www.denatura.cz/denatura/

Kozlickova | 17.11.2024 09:24 | ID: 47970
Kozlickova

Letos jsem si dala za cíl mít všechny vánoční dárky vyřízené včas, abych si mohla užít klidné svátky. Pro manžela jsem vybrala chytré hodinky ARMODD Prime 2. Hledala jsem něco, co by bylo praktické a zároveň elegantní, a tento model je přesně to pravé. Hodinky mají stylový design, který se hodí na každou příležitost, a nabízí funkce, jako je měření srdečního tepu, kroků a spánku. Jsou navíc lehké a pohodlné na nošení. Díky propojení s telefonem může snadno sledovat notifikace. Jsem přesvědčená, že tento dárek ho potěší a bude ho používat každý den.

zalozka