Holky, pomoooc… Vanoce na krku, deticky vyreseny, ale co pro prarodice? Teda hlavne pro babi? :( Nějaké vitamíny? Nebo já nevím už :(
Moje babi si dost potrpí na luxusní a kvalitní kosmetiku. Proto jsem ji koupila mnou vyzkoušenou a milovanou kosmetiku iuvenio.
Jo? Takže s kvalitnou jsi spokojená? Jako já tn kryt s fotkou chci dát našim a oni s tím mobilem, no... Víš jak to je... Mobil hodí sem, tam. Takže krom super designu bych ráda hlavně kvalitu...
Nevíte kde bych mohla koupit manželovi zimní bundu na snowboard?
V obchodním centru ti určitě poradí.
Já jsem koupila taťkovi chilli sadu. On má hodně rád kořeněná jídla a hodně s chutěma experimentuje. Tak to je můj tip.
Pro babi... co třeba nějakou kvalitní kosmetiku? Tu by podle mě ocenila... to ocení každá žena :)
Chci nějakou kvalitní a myslím,že v žádném takovém obchodě mi nikdo neporadí.
Můj manžel si koupil na snowboard tady tuhle bundu http://www.boardmania.cz/prodej/Bunda-Horsefeathers-Damien-Youth-Seaport .Dobrá kvalita za rozumné peníze.
Ty jo, super... kde jsi tu sadu koupila a co v ní všechno je?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.