Maminy, jak pečujete o svou pleť? Jaké přípravky používáte? Já hledám kosmetiku, která mi bude vyhovovat, teda která je vhodná na citlivou pleť :)
Můžu se zeptat jestli můžu na kosmetiku, když mám problematickou pleť ? Konkrétně teď myslím akné, jelikož mě to trápí už dlouho, tak mě napadlo zkusit kosmetiku jestli by mi to nepomohlo ?
No, to myslím, že určitě pomohlo. Já jsem se už dívala na možnosti a hodně doporučovaná kosmetika je iuvenio. Je to česká kosmetika. Já už po ní pokukuju a docela uvažuju, že ji zkusím. Kdyby se našel někdo s osobní zkušeností, budu ráda.
Ahoj holky, ano ano, česká kosmetika https://www.iuvenio.com/ je naprosto senzační. Já ji používám a jsem s ní spokojená maximálně. Fakt kvalita za velmi příjemnou cenu. A co je super je to, že netestují na zvířatech :)
Nemáš od nich i to nano sérum ? :) Já jsem si ho nakonec pořídila tak mě zajímá po jak dlouhé době můžu očekávat nějaké mírné zlepšení :)
Na kolik vás holky taková celková péče o pleť přišla peněz ? Je to hodně nákladná záležitost ?
Rozhodně doporučuji mrknout na www.notino.cz, beru veškerou kosmetiku tam, občas zkouším různé nové značky a jsem vždy spokojená
A co z toho notino.cz prosím tě bereš? Mají tam toho mraky, ale nevím, co se tam třeba vyplatí
Mně se nakonec osvědčilo užívání vitamínů, protože mi trvalo než jsem pochopila, že to není jenom o krémech a vnější péči, ale že je to hlavně i o té vnitřní.
Já rozhodně doporučuji krém z www.topvet.cz, mají super strukturu a výsledky jsou velmi rychle viditelné.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.