Ahoj holky, měla bych dotaz, kde kupujete dětem oblečení? A jak se tváříte na nákup oblečení z druhé ruky?
Já vyzkouším aspoň něco, co bys doporučila na zkoušku pro 5leté dítě?
Za mě kuklu a asi kamaše do školky, pokud nemá rádo punčochy, moje děti je nesnáší.
No s nimi bojujeme, ale v zimě se to jinak nedá.
Zkus ty kamaše, jsou lepší než punčochy. A dobře hřejí a ve školce v nich není horko.
Já jsem minulý týden moc hezký oblečko vybrala ve Vysočanech v https://www.galerieharfa.cz/ užijou si to tam i děti, je tam dinopark, suprový hrací koutek, různý akce atd.
HadekTana: Hmm děkuju za tip, určitě se tam zajdeme podívat. Nedávno jsme se přistěhovali tak jsem ráda za každý tip :)
Nemáš vůbec za co, ráda jsem pomohla, kdybys ještě chtěla s něčím poradit nebo nějaké další tipy klidně se ozvi ;-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.