Ahoj, měla bych dotaz... Kde kupujete oblečení? Pro sebe, pro děti? Kupujete vše nové nebo třeba i z druhé ruky?
Já nakupuju hodně z druhé ruky. Mám moc ráda shop https://www.genesis-eshop.cz/. Tak nakoupím vždycky a právě za super ceny.
Já jsem ani nevěděla, že má genesis e-shop. Já vím, že u nás ve městě jsou prodejny, ale co jsem se koukala na ten e-shop, tak to je pohodlnější :) Díky moc za info. Co oblečení, jaká je kvalita?
Holky, jaké je to oblečení z toho genesis? Jako myslím kvalita :) Dá se tam koupit hezké oblečení i pro mě?
No, to by mě právě taky zajímalo... jako nabídku mají super, to je teda pravda :) Mají toho fakt hodně, dá se tam pohodlně vybrat.
Ten Genesis shop mám moc ráda :) Ale víte, co by mě zajímalo... Koukala jsem se na jejich web a zaujala mě ta jejich eko výzva. Máte s ní zkušenost?
Jojo, tu Genesis eko výzvu využívám docela často. Je super, já dma docela často třídím a vyřazuju poměrně hezké kousky, tak jsem ráda, že díky té výzvě dostanou druhou šanci.
Dětem nakupuji oblečení na webu promaledobrodruhy.cz. Mají krásné slušivé oblečení, jak pro malé děti, tak i pro větší. Dokonce jsem tam vybrala bundu i sobě.
Neznám tento obchod, ale moc se mi líbí, že nabízí outdoorové oblečení pro děti do jakéhokoliv počasí. Zaujalo mě tzv. rostoucí oblečení. Na jejich webu jsem našla i spoustu užitečných rad, třeba jak vrstvit oblečení, tak aby bylo funkční.
Promaledobrohruhy znám, jsem spokojená s jejich osobním přístupem jak na prodejně, tak přes eshop. Navíc u prodejny se výborně parkuje a vedle je dětský koutek s občerstvením, tak to vždy spojíme s kávičkou a děti si mohou pohrát, takže máme i čas poklábosit.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.