Ahojky holky :ú Kde v této době nakupujete modu? Jaký e-shop se vám osvědčil? Díky moc za info a za rady :)
Zaujal mě jejich originální design, určitě si postupně pár šátků u nich koupím. Šátků není nikdy dost.
Sháním hlavně boty, bundu, ale koupím si toho asi víc, jestli seženu pěkné věci, ty tam kupuješ i oblečení?
Všimla jsem si, že mají v nabídce nejenom šátky, ale i látky. Vzory jsou inspirované vědou, což je opravdu velmi zajímavé.
Jejich vzor na látce v metráži se mi moc líbí, je opravdu originální.
Já moc ráda nakupuju na different shopu. Znáte tento shop? Ten je super. Mají tam věci pro celou rodinu, doplňky, boty, bytové doplňky. Super shop.
Jojo, koukala jsem tam. Vypadá super. Jako nabídka parádní. Pořeším tam určitě vánoce.
Hele, ono jako záleží, co si pod tím představíš. Já si třeba kupuju leginy od https://cs.dragonflybrand.com/. Mají senzační leginy a hlavně fakt kvalitní.
Taky jsem si je koupila, hlavně do fitka, ale oblíbila jsem si je i na běžné nošení, takže jsem si objednala ještě další dvoje ale v jiných barvách :)
Jaké ty leginy sis od nich koupila?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.