Ahoj maminy :) Chci se vás zeptat... kde všude jste nakupovaly dárky? Jako myslím na netu... Jaký shop se vám osvědčil nejvíc?
Tak to by byla trefa do černého.Z toho nového obalu by byl vážně překvapený.Mohla by jsi mi tady napsat nějaké info?
Jeden super e-shop jsem si oblíbila.Musím říct,že mají i kamenný obchod.
Byla bych ti velice vděčná ze podrobnější info.Já fitness miluji a uvítám nějaký shop kde si budu moct kupovat nějaké další věci na cvičení.
Hele tady ti posílám odkaz na ten kryt s vlastní fotkou www.picasee.cz/design/vlastni-design-fotografie.Uvidíš,že udělá radost.
Nejlepší shop na fitness doplňky a stroje je www.fitham.cz
Mamky jake mate zkušenosti s eshopem notino.cz? Nakupujete tam?
Ahojky :) Holky, znáte prosím shop Vasky? Vyhlídla jsem si od nich boty, ale než si je koupím, budu ráda za info, jak jste s touto značkou spokojeny :)
Já největší část dárků k různým příležitostem kupuji na www.nekupto.cz, je to známý eshop. Mají tam různé drobnosti, dekorace.. moc hezké. Myslím, že určitě vyberete
Ahoj, jojo, Vasky znám a za mě teda opravdu super shop. Mají moc hezké boty a hlavně kvalitní. Jsou kožené, ručně šité. Já teda nakupuju online, protože jejich boty znám, vím, co mi sedne. Ale pokud budeš chtít zkusit, tak mají i prodejny. Nevím teda od kud jsi :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.