Ahoj maminy :) Chci se vás zeptat... kde všude jste nakupovaly dárky? Jako myslím na netu... Jaký shop se vám osvědčil nejvíc?
Ahoj holky, objednala jsem ze zootu boty a dosla spatna velikost, poslala jsem tedy zpet a jako omluvu dostala slevovy kod NESEDIVAMTO na 20% do konce cervna, coz je podle me bomba.. :) Zkousela jsem a jde to pouzit i vickrat, takze sharuju, at si udelame radost vsechny. :)
Pokud jde o oblečení, což jde u nás vždycky :D tak, rozhodně volím shop https://www.zoot.cz. Ten je super, ten mám nejraději. Hlavně značka zoot se mi nosí super a ráda ji kupuju i jako dárek :)
Ahoj nakupujete si někdo nějaké věci na cvičení?Máte třeba nějaký vyzkoušený na doporučení?
Už delší dobu nakupuji v jednom super e-shopu vše co se cvičení týče.
A co je to za e-shop?Určitě se do něj podívám a něco si objednám na cvičení.
Nakupuji už jenom na www.fitham.cz
Dobrý den,potřebovala bych poradit kde koupit svém příteli něco hezkého na narozeniny.Chtěla bych něco zajímavého.
Myslím,že super věc je fotka na mobilním telefonu.Já jsem takový obal nechala dělat naší babičce.Dávala jsem jí tam fotečku s vnoučaty.Prostě paráda.
Máte někdo nějaký osvědčený obchod na fitness věci?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.