Zdravím, chtěla bych slyšet zkušenosti na darování vajíček. Máte to někdo za sebou? Šly byste do toho znova?
Taky o darování vajíček uvažuju - zatím jsem se dívala na kliniku IVF Zlín - mají nejlepší recenze na různých diskuzích.
Dobrý večer, na tuto kliniku už jsem taky četla dobré reference co se týká darování vajíček.
Holky, já jsem na klinice ve Zlíně vajíčka loni darovala a kliniku můžu doporučit. Mají hezký a opravdu profesionální přístup, kompenzovali mi veškeré náklady, které mi v souvislosti s darováním vznikly, ale hlavně vše bylo anonymní.
Holky, já jsem na jejich klinice darovala vajíčka nedávno a fakt je tady pravda, co se o klinice píše, já jsem tam byla taky spokojená. Pokud chcete darovat vajíčka, tak fakt jedině na www.ivf-zlin.cz
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.