Holky, je tu některá, co si zahušťuje vlasy clip in? Od koho je kupujete? Já bych byla ráda o doporučení. Jde mi o to, aby clipy byly hlavně z pravých vlasů...
Je nějak speciálně potřeba se o prodloužené vlasy stsrat?
O prodloužené vlasy se starám jako o své, tzn. používám kvalitní vlasovou kosmetiku. Doporučují to i přímo na stránkách vlasy-k-prodlouzeni.
holky a nemáte tady některá zkušenost se stránkou hotstyle co prodávají za REMY vlasy?
jestli mají v nabídce REMY vlasy, tak se toho vůbec neboj a běž do toho, to je super kvalita vlasů ;-)
a mají někde i nějakou kamennou prodejnu? že bych si tam zašla osobně a podívala a popřípadě vyzkoušela?
Nevím odkud jsi, ale v Brně má tedy ten eshop výdejnu www.clip-vlasy-levne.cz a je možnost si od paní vlasy nechat přímo prodloužit, protože tam má svůj salón
v Brně je nejlepší salon clipinhair, skvělej přístup i poradenství
Já si přes clipinhair momentálně vybírám vlasy. Nechávala sis přímo přes ně prolužovat vlasy ?
Taky jsem zabrousila tady na ten eshop a vybírám si spoje. Váhám mezi micro ring a keratinem. Co by jste mi holky doporučily ?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.