Ahoj holky, má tu některá zkušensti s clip in od https://www.clip-in-vlasy.eu/? Já o nich docela dost uvažuju, ale potřebovala bych poradit ohledně odstínu. Podle čeho si vyberu správný odstín, aby seděly k mým vlasům?
Za mě teda rozhodně doporučuji zkusit stránky brněnského eshopu hotstyle.cz, obrovský výběr a mají kvalitní pravé vlasy a za přijatelné ceny, Jsem tam moc spokojená
co jste z toho eshopu zakoupila? Máte celý set těch pravých vlasů. Mně se to tam dost líbí, ale abych trefila barvu. Jsou obrázky na www.hotstyle.cz reálné té barvě?
Já clipy zkusila ale nemůžu je mít protože mám vlasy tak zničený že to vypadá blbě. Chtěla bych mít hezký svoje vlasy ale nic mi nepomáhá :-/
Mně moc pomohli na Clinical Hair & Health, doporučuju se tam objednat na trichologické vyšetření, jsou moc šikovní
No já jsem ráda, že něco jako clip in pásky existují, ne každému je z hůry dáno a já nemít je na hlavě, tak tam nemám fakt skoro nic a na hotstyle.cz je toho fakt hodně, jsem s nima moc spokojená
přesně jak píšete, já kdybych neměla clip in pásky tak na té hlavně nemám vůbec nic.. a to jakože nic na první pohled, takže díky Bohu za to
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.