Zdravím, máte už některá nakoupené nějaké dárky na Vánoce? Nenasdílíme si tu tipy, co budete kupovat svým blízkým na Vánoce? :-))
Zatím vím, co budu kupovat rodičům a těm bych chtěla nechat udělat foto obrazy do nového domečku :)
Já spolíhám na to, že zase něco vyberu na nekupto. Tam je toho mega.
Syn si moc přeje hrací židli k PC. Takže bych uvítala tip na eshop kde bych kvalitní pořídila.
Ahoj poradíte mi jaký koupit parfém pro svého přítele na Vánoce?
Mamce a sestře budu vybírat něco na bakly, protože chcou nové skleničky a tam mi padly nějaké do oka.
Zatím vím, co budu kupovat mamce, ale ještě chci počkat, protože si přeje nové náušnice co mají na Olivie.cz a v listopadu mívají black friday, tak když bych něo ušetřila, tak bych jí k tomu mohla vzít i nějaký řetízek nebo náramek.
Synovi jsme koupili hrací židli na eshopu www.ezidle.cz. Je velmi spokojený.
No zatím mám nakoupené dárky pro sestru, která se přestěhovala do svého a bude si vybavovat byt, tak jsem jí nakoupila nějaké eletro a kuchyňské spotřebiče. Z čeho mám největší radost je kontaktní gril, který vím, že si už nějakou dobu přeje je tady ten kontaktní gril, co mají i naši https://www.orava.eu/cz/cs/elektricky-kontaktni-gril-grillchef-3
Si zajdi raději osobně do nějaké parfumerie a tam ti nějaká paní určitě poradí něco krásného pro přítele.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.