Ahoj holky, chci se zeptat jaká je dobrá značka dětských plenek ? Jakou velikost pro mimčo mít ? Někde jsem četla, že se začíná i na dvojkách ?
Ano ano, zkoušela jsem i jiné, hlavně kvůli ceně, ale vždycky jsem se vrátila k těm plenkám Bella Happy. Ty jsou prostě nejlepší. Vyplatí se připlatit.
My jsme teda nijak neexperimentovali. Měli jsme od začátku nachystaný plenky Bambo Nature a ty nám sedly perfektně, tak jsme u nich už zůstaly. Výborný jsou ty jejich plenkové kalhotky. Pohodlné.
Tak tyhle plenky bohužel neznám Ale bella happy ano a mohu je za nás jedině doporučit. My je máme pro prcka od narozeniní :)
Je to tak. I my tu značku doporučíme. Super je to, že ty plenky mají několik velikostí, takže krásně rostou s děťátkem :)
Jako je pravda, že jsem ty plenky koupila na doporučení, ale jsem za to ráda. Používáme jen ty.
Hele, na doporučení je to nejlepší. Taky mám plenky na doporučení a jsem za to ráda.
A jaké ty plenky jsi teda vybrala?
No, já jsem to už psala... :) Pro nás jsou super plenky https://www.abena.cz/bambo-nature-detsky-sortiment/. Ty nám sedly nejvíc. Ale jak říkám, je to můj názor a naše situace... :)
Ty Bambo Nature jste měli od začátku? Jako rovnou do porodnice? Jakou velikost jste volili?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.